Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rýžový salát se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 934 kJ /
940 kcal
Bílkoviny17,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,50 g
Tuky6,75 g
– nasycené1,09 g
– nenasycené4,95 g
–– mononenasycené3,40 g
–– polynenasycené1,55 g
––– omega 30,44 g
Vláknina4,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy200,00 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek rýže Rýže bílá 250 g
4 4 hřebíčky Hřebíček
kousek kousek cibule Cibule čerstvá
kousek kousek bílé papriky Paprika bílá čerstvá
kousek kousek červené papriky Paprika červená čerstvá
stonek stonek řapíkatého celeru Celer řapíkatý
několik plátků několik plátků mrkve Mrkev čerstvá
zelená cibulka Cibulka jarní čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
1 lžička 1 lžička oleje arašídového Olej řepkový 5 ml
pár kapek kapek oleje sezamového světlého Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.