Nutriční hodnoty (Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí opečené gnocchi (z Prostřeno))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 10 168 kJ / 2 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,21 g |
Tuky | 16,04 g |
– nasycené | 4,47 g |
– nenasycené | 7,39 g |
–– mononenasycené | 3,74 g |
–– polynenasycené | 3,66 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 67,79 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 725 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 436,56 g |
– cukry | 53,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jeleního hřbetu | ||
2 lžíce 2 lžíce povidel | Povidla | 46 g |
300 ml 300 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
sůl podle chuti | Sůl mořská |