Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí opečené gnocchi (z Prostřeno))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie10 168 kJ /
2 430 kcal
Bílkoviny71,89 g
– z toho živočišné bílkoviny10,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,21 g
Tuky16,04 g
– nasycené4,47 g
– nenasycené7,39 g
–– mononenasycené3,74 g
–– polynenasycené3,66 g
––– omega 30,23 g
Vláknina67,79 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 725 mg
Sůl1,39 g
Sacharidy436,56 g
– cukry53,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jeleního hřbetu
2 lžíce 2 lžíce povidel Povidla 46 g
300 ml 300 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 300 ml
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml
1 1 celá skořice Skořice ceylonská
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
sůl podle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.