Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechové řezy s pudinkovo-tvarohovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 353 kJ /
5 104 kcal
Bílkoviny66,04 g
– z toho živočišné bílkoviny31,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,38 g
Tuky311,90 g
– nasycené88,62 g
– nenasycené203,61 g
–– mononenasycené121,83 g
–– polynenasycené81,78 g
––– omega 318,22 g
Vláknina12,36 g
Cholesterol 617 mg
Sodík 370 mg
Sůl0,86 g
Sacharidy491,48 g
– cukry268,38 g
––– laktóza32,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velké vejce Vejce slepičí 70 g
180 g 180 g cukru krupice Cukr bílý 180 g
180 g 180 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 180 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
100 g 100 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
150 ml 150 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
125 ml 125 ml oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku Puding v prášku 96 g
2 lžíce 2 lžíce cukru (podle chuti více) Cukr bílý 50 g
1 1 tvaroh ve vaničce Tvaroh polotučný
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
nasekané ořechy Vlašské ořechy
strouhaná čokoláda Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.