Nutriční hodnoty (Velemínská směs)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 745 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,66 g |
Tuky | 16,63 g |
– nasycené | 4,06 g |
– nenasycené | 8,47 g |
–– mononenasycené | 6,99 g |
–– polynenasycené | 1,48 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 4,61 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 18,80 g |
– cukry | 14,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
hrášek | Hrášek zelený | |
sterilovaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky kečupu | Kečup sladký | 7.5 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 1/2 masoxu v kostce | Bujón hovězí | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru | Cukr bílý | 7.5 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari |