Nutriční hodnoty (Treska na mandlích s červeným vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 979 kJ / 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,37 g |
Tuky | 70,84 g |
– nasycené | 7,62 g |
– nenasycené | 62,11 g |
–– mononenasycené | 25,29 g |
–– polynenasycené | 36,82 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,61 g |
– cukry | 6,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky tresky | Treska filet | |
80 g 80 g blanšírovaných mandlových plátků | Mandle loupané | 80 g |
3 PL 3 PL slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 33 ml |
1 1 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |