Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska na mandlích s červeným vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 979 kJ /
951 kcal
Bílkoviny15,37 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,37 g
Tuky70,84 g
– nasycené7,62 g
– nenasycené62,11 g
–– mononenasycené25,29 g
–– polynenasycené36,82 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,61 g
– cukry6,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky tresky Treska filet
80 g 80 g blanšírovaných mandlových plátků Mandle loupané 80 g
3 PL 3 PL slunečnicového oleje Olej slunečnicový 33 ml
1 1 červené cibule Cibule červená čerstvá 69 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
citronová šťáva Šťáva z citrónu
2 dl 2 dl červeného vína Víno červené suché 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.