Nutriční hodnoty (Plněné závitky z kuřecích špalíků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 487 kJ / 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 32,30 g |
– nasycené | 17,19 g |
– nenasycené | 14,56 g |
–– mononenasycené | 11,94 g |
–– polynenasycené | 2,62 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 1,74 g |
– cukry | 1,59 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 horní části kuřecích stehen | Kuře stehno s kůží | |
3 plátky 3 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 60 g |
1 1 smetanový sýr tavený | Sýr tavený | |
3 3 proužky uzeného špeku | Špek | |
3 kolečka 3 kolečka kapie | Paprika červená čerstvá | |
koření Steak (sůl a pepř) | Koření Argentina | |
koření Tandoori masala | Tandoori masala | |
mouka na poprášení | Mouka pšeničná hladká | |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
2 lžíce 2 lžíce lahůdkové paprikové pasty | Pasta papriková | 30 g |
kuřecí vývar nebo voda na podlévání | Vývar kuřecí |