Nutriční hodnoty (Špízy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 093 kJ / 2 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 112,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 184,34 g |
– nasycené | 85,96 g |
– nenasycené | 92,21 g |
–– mononenasycené | 78,86 g |
–– polynenasycené | 13,36 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 340 mg |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 8,50 g |
Sacharidy | 12,80 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
koření Mexické (nebo jiné) | Koření Argentina | |
olej | Olej řepkový |