Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panenka s pórkem v rajčatovo-smetanové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 877 kJ /
1 405 kcal
Bílkoviny170,06 g
– z toho živočišné bílkoviny159,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,18 g
Tuky60,35 g
– nasycené28,09 g
– nenasycené25,01 g
–– mononenasycené22,20 g
–– polynenasycené2,82 g
––– omega 30,26 g
Vláknina17,03 g
Cholesterol 438 mg
Sodík 390 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy30,10 g
– cukry17,27 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřové panenky Vepřová panenka 700 g
250 g 250 g žampionů - mletých Žampion čerstvý 250 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 PL 4 PL másla Máslo kravské 40 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
140 g 140 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 140 g
50 ml 50 ml bílého vína Víno bílé suché 50 ml
50 ml 50 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 50 ml
1 balení 1 balení (200 g) zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.