Nutriční hodnoty (Panenka s pórkem v rajčatovo-smetanové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 877 kJ / 1 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 159,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,18 g |
Tuky | 60,35 g |
– nasycené | 28,09 g |
– nenasycené | 25,01 g |
–– mononenasycené | 22,20 g |
–– polynenasycené | 2,82 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 17,03 g |
Cholesterol | 438 mg |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 30,10 g |
– cukry | 17,27 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 700 g |
250 g 250 g žampionů - mletých | Žampion čerstvý | 250 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 PL 4 PL másla | Máslo kravské | 40 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
140 g 140 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 140 g |
50 ml 50 ml bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
50 ml 50 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 50 ml |
1 balení 1 balení (200 g) zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% |