Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 586 kJ / 1 813 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 128,40 g |
– nasycené | 72,48 g |
– nenasycené | 46,92 g |
–– mononenasycené | 40,98 g |
–– polynenasycené | 5,94 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3,29 g |
Sodík | 436 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 22,86 g |
– cukry | 1,96 g |
––– laktóza | 0,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 600 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
2 2 kávové lžičky cukru | Cukr bílý | |
2 2 větší šalotky | Šalotka čerstvá | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská |