Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 586 kJ /
1 813 kcal
Bílkoviny102,14 g
– z toho živočišné bílkoviny101,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky128,40 g
– nasycené72,48 g
– nenasycené46,92 g
–– mononenasycené40,98 g
–– polynenasycené5,94 g
––– omega 30,36 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 3,29 g
Sodík 436 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy22,86 g
– cukry1,96 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kuřecích jater Játra kuřecí 600 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
250 ml 250 ml červeného vína Víno červené suché 250 ml
2 2 kávové lžičky cukru Cukr bílý
2 2 větší šalotky Šalotka čerstvá
bílý pepř Pepř bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.