Nutriční hodnoty (Přírodní karbanátek v bránici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 924 kJ / 1 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,61 g |
Tuky | 90,77 g |
– nasycené | 18,93 g |
– nenasycené | 59,43 g |
–– mononenasycené | 45,06 g |
–– polynenasycené | 14,37 g |
––– omega 3 | 3,71 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 879 mg |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 24,75 g |
– cukry | 9,69 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 ml 100 ml smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky (dala jsem uzenou) | Paprika červená sušená | 2 g |
1 1 cibule najemno | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
hrst hrst nasekané pažitky nebo natě z cibulky | Pažitka čerstvá | |
mletý kmín a pepř | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
bránice - vepřová blána | Vepřová blána | |
cca 3-4 lžíce cca 3-4 lžíce oleje | Olej řepkový | 38.5 ml |
hrnek hrnek masového vývaru (vodu ne) | Vývar masový | |
lžička lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
plátek plátek másla | Máslo kravské |