Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přírodní karbanátek v bránici)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 924 kJ /
1 416 kcal
Bílkoviny123,27 g
– z toho živočišné bílkoviny119,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,61 g
Tuky90,77 g
– nasycené18,93 g
– nenasycené59,43 g
–– mononenasycené45,06 g
–– polynenasycené14,37 g
––– omega 33,71 g
Vláknina8,55 g
Cholesterol 879 mg
Sodík 680 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy24,75 g
– cukry9,69 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého vepřového masa Vepřová plec 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml smetany 12% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky (dala jsem uzenou) Paprika červená sušená 2 g
1 1 cibule najemno Cibule čerstvá 70 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky utřeného česneku Česnek čerstvý 24.5 g
hrst hrst nasekané pažitky nebo natě z cibulky Pažitka čerstvá
mletý kmín a pepř Kmín mletý
sůl Sůl mořská
bránice - vepřová blána Vepřová blána
cca 3-4 lžíce cca 3-4 lžíce oleje Olej řepkový 38.5 ml
hrnek hrnek masového vývaru (vodu ne) Vývar masový
lžička lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká
plátek plátek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.