Nutriční hodnoty (Marmeláda z jahod a rebarbory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 024 kJ / 2 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,25 g |
Tuky | 0,75 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 514,50 g |
– cukry | 513,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
750 g 750 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 750 g |
500 g 500 g želírovacího cukru 2:1 | Cukr želírovací | 500 g |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská |