Nutriční hodnoty (Jablečný linecký koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 536 kJ / 2 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,15 g |
Tuky | 121,24 g |
– nasycené | 72,40 g |
– nenasycené | 43,82 g |
–– mononenasycené | 37,18 g |
–– polynenasycené | 6,64 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 525 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 364,24 g |
– cukry | 189,54 g |
––– laktóza | 1,04 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
130 g 130 g másla | Máslo kravské | 130 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
4 4 velká jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
citronová šťáva dle chuti | Šťáva z citrónu | |
tuk na vymazání formy | Margarín |