Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s broskvemi a sójovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 698 kJ /
1 601 kcal
Bílkoviny110,26 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,18 g
Tuky105,06 g
– nasycené18,96 g
– nenasycené71,44 g
–– mononenasycené44,10 g
–– polynenasycené27,34 g
––– omega 32,09 g
Vláknina32,20 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 869 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy37,44 g
– cukry14,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 menšího ledového salátu Salát ledový čerstvý 200 g
1/2 1/2 Mix salátu Salát listový čerstvý
1 plechovka 1 plechovka (400 g) broskví ve sladkém nálevu Dužina broskve čerstvá
6 6 vajíček natvrdo Vejce slepičí 420 g
6 6 ředkviček Ředkvička čerstvá
160 g 160 g veganské sóji (rozmražené kousky) Sójové boby 160 g
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
šťáva z broskví Šťáva z broskve
1 PL 1 PL plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
sůl - dle vlastní chuti Sůl mořská
bílý pepř - dle vlastní chuti Pepř bílý
1 PL 1 PL vinného octa Ocet vinný bílý 20 ml
1 PL 1 PL jablečného octa Ocet jablečný 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.