Nutriční hodnoty (Salát s broskvemi a sójovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 698 kJ / 1 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,18 g |
Tuky | 105,06 g |
– nasycené | 18,96 g |
– nenasycené | 71,44 g |
–– mononenasycené | 44,10 g |
–– polynenasycené | 27,34 g |
––– omega 3 | 2,09 g |
Vláknina | 32,20 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 869 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 37,44 g |
– cukry | 14,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 menšího ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 200 g |
1/2 1/2 Mix salátu | Salát listový čerstvý | |
1 plechovka 1 plechovka (400 g) broskví ve sladkém nálevu | Dužina broskve čerstvá | |
6 6 vajíček natvrdo | Vejce slepičí | 420 g |
6 6 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
160 g 160 g veganské sóji (rozmražené kousky) | Sójové boby | 160 g |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
šťáva z broskví | Šťáva z broskve | |
1 PL 1 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
sůl - dle vlastní chuti | Sůl mořská | |
bílý pepř - dle vlastní chuti | Pepř bílý | |
1 PL 1 PL vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
1 PL 1 PL jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml |