Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klobásové koule ve vinné omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie4 182 kJ /
1 000 kcal
Bílkoviny90,34 g
– z toho živočišné bílkoviny83,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,71 g
Tuky32,25 g
– nasycené12,01 g
– nenasycené14,96 g
–– mononenasycené9,38 g
–– polynenasycené5,58 g
––– omega 30,10 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 1,81 g
Sůl4,06 g
Sacharidy63,00 g
– cukry26,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mletého vepřového masa Vepřová plec 250 g
180 g 180 g grilovacích klobás Klobása 180 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 lžička 1 lžička sušeného oregana Oregano sušené 5 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená
1 lžíce 1 lžíce solamylu Bramborový škrob 15 g
olej na smažení Olej řepkový
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 425 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby Protlak rajčatový
125 ml 125 ml červeného vína Víno červené suché 125 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.