Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brynzová roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 384 kJ /
1 765 kcal
Bílkoviny77,70 g
– z toho živočišné bílkoviny60,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,26 g
Tuky139,02 g
– nasycené68,17 g
– nenasycené62,70 g
–– mononenasycené52,27 g
–– polynenasycené10,43 g
––– omega 31,61 g
Vláknina15,74 g
Cholesterol 672 mg
Sodík 3,32 g
Sůl7,44 g
Sacharidy43,98 g
– cukry12,60 g
––– laktóza6,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 listové těsto Listové těsto
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
400 g 400 g mangoldu (nebo špenátu) Mangold 400 g
125 g 125 g brynzy Brynza 125 g
125 g 125 g jemného tvarohu Tvaroh polotučný 125 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
čerstvý estragon Estragon sušený
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.