Nutriční hodnoty (Brynzová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 384 kJ / 1 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,26 g |
Tuky | 139,02 g |
– nasycené | 68,17 g |
– nenasycené | 62,70 g |
–– mononenasycené | 52,27 g |
–– polynenasycené | 10,43 g |
––– omega 3 | 1,61 g |
Vláknina | 15,74 g |
Cholesterol | 672 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 7,44 g |
Sacharidy | 43,98 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 6,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 listové těsto | Listové těsto | |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
400 g 400 g mangoldu (nebo špenátu) | Mangold | 400 g |
125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
125 g 125 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 125 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
čerstvý estragon | Estragon sušený | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |