Nutriční hodnoty (Zelené fazolky s vepřovým masem a bramborovými knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 16 110 kJ / 3 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 209,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 166,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,70 g |
Tuky | 207,79 g |
– nasycené | 87,55 g |
– nenasycené | 106,05 g |
–– mononenasycené | 87,68 g |
–– polynenasycené | 18,37 g |
––– omega 3 | 1,43 g |
Vláknina | 49,86 g |
Cholesterol | 901 mg |
Sodík | 6,19 g |
Sůl | 15,06 g |
Sacharidy | 263,63 g |
– cukry | 36,33 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g mražených zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 450 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
150 g 150 g prorostlé slaniny | Špek | 150 g |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
100 ml 100 ml vývaru | Vývar masový | 100 ml |
100 ml 100 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
750 g 750 g vepřového plecka | Vepřová plec | 750 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl a drcený kmín | Kmín mletý | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |