Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelené fazolky s vepřovým masem a bramborovými knedlíky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie16 110 kJ /
3 850 kcal
Bílkoviny209,65 g
– z toho živočišné bílkoviny166,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,70 g
Tuky207,79 g
– nasycené87,55 g
– nenasycené106,05 g
–– mononenasycené87,68 g
–– polynenasycené18,37 g
––– omega 31,43 g
Vláknina49,86 g
Cholesterol 901 mg
Sodík 6,19 g
Sůl15,06 g
Sacharidy263,63 g
– cukry36,33 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g mražených zelených fazolek Fazolky čerstvé 450 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
150 g 150 g prorostlé slaniny Špek 150 g
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl a pepř Pepř černý
100 ml 100 ml vývaru Vývar masový 100 ml
100 ml 100 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
750 g 750 g vepřového plecka Vepřová plec 750 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl a drcený kmín Kmín mletý
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.