Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rizoto z panenky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 913 kJ /
457 kcal
Bílkoviny7,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky11,70 g
– nasycené1,05 g
– nenasycené9,99 g
–– mononenasycené7,03 g
–– polynenasycené2,96 g
––– omega 30,91 g
Vláknina1,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy80,00 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g rýže Rýže bílá 100 g
1 hrst 1 hrst mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
1 hrst 1 hrst mražených zelených fazolek Fazolky čerstvé
2 lžíce 2 lžíce naložených černých fazolí bez láku Fazole černé oko
1 hrst 1 hrst čerstvých žampionů (pouze kloboučky) Žampion čerstvý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
zbytky vepřové panenky z jiného receptu Vepřová panenka
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
strouhaný sýr (eidam) Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.