Nutriční hodnoty (Rizoto z panenky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 913 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 11,70 g |
– nasycené | 1,05 g |
– nenasycené | 9,99 g |
–– mononenasycené | 7,03 g |
–– polynenasycené | 2,96 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 1,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g rýže | Rýže bílá | 100 g |
1 hrst 1 hrst mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
1 hrst 1 hrst mražených zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
2 lžíce 2 lžíce naložených černých fazolí bez láku | Fazole černé oko | |
1 hrst 1 hrst čerstvých žampionů (pouze kloboučky) | Žampion čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
zbytky vepřové panenky z jiného receptu | Vepřová panenka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
strouhaný sýr (eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% |