Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nekynutý koláč s ovocem a křupavou drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 856 kJ /
4 507 kcal
Bílkoviny73,67 g
– z toho živočišné bílkoviny14,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,73 g
Tuky193,34 g
– nasycené67,88 g
– nenasycené116,30 g
–– mononenasycené87,76 g
–– polynenasycené28,55 g
––– omega 37,34 g
Vláknina19,01 g
Cholesterol 498 mg
Sodík 578 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy608,49 g
– cukry205,74 g
––– laktóza15,59 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
40 g 40 g cukru krupice Cukr bílý 40 g
7 g 7 g sušeného droždí Droždí sušené 7 g
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
150 ml 150 ml vlahého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
80 ml 80 ml rostlinného oleje Olej řepkový 80 ml
250 250 g tvarohu z vaničky Tvaroh polotučný
200 g 200 g zakysané smetany 30% Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
50 g 50 g cukru moučka Cukr bílý 50 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku Puding v prášku 15 g
150 g 150 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
50 g 50 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 50 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská
1 lžíce 1 lžíce strouhaných lískových oříšků Lískový ořech 15 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
meruňky, višně, rybíz, maliny (nebo jiné) Maliny čerstvé
1 1 vanilkový cukr na kyselé ovoce Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.