Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchta s citronovou polevou z hrníčku - pečeno v remosce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 782 kJ /
1 860 kcal
Bílkoviny40,23 g
– z toho živočišné bílkoviny28,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,20 g
Tuky64,07 g
– nasycené8,27 g
– nenasycené48,62 g
–– mononenasycené34,60 g
–– polynenasycené14,02 g
––– omega 33,75 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 357 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy278,42 g
– cukry164,42 g
––– laktóza9,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g krupicového cukru Cukr bílý 80 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
45 g 45 g oleje Olej řepkový 45 ml
200 g 200 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
120 g 120 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 120 g
20 g 20 g bramborového škrobu (Solamyl) Bramborový škrob 20 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 větší špetka mleté skořice (podle chuti) Skořice ceylonská mletá
40 g 40 g libovolné marmelády (podle potřeby) Marmeláda jahodová 40 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce citronové šťávy (podle potřeby) Šťáva z citrónu 22.5 ml
máslo na vymazání (nebo jiný tuk) Máslo kravské
piškotová strouhanka na vysypání Strouhanka pšeničná
cukrářské zdobení na povrch Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.