Nutriční hodnoty (Zapečený hermelín v bramborovém kabátku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 738 kJ / 1 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 98,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,49 g |
Tuky | 99,42 g |
– nasycené | 43,43 g |
– nenasycené | 48,01 g |
–– mononenasycené | 37,93 g |
–– polynenasycené | 10,08 g |
––– omega 3 | 2,34 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 791 mg |
Sodík | 3,98 g |
Sůl | 10,02 g |
Sacharidy | 69,12 g |
– cukry | 13,47 g |
––– laktóza | 7,87 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g brambor | Brambor zimní | 350 g |
80 g 80 g eidamu - 40% | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
2 2 hermelíny | Hermelín | 200 g |
2 2 vrchovaté lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
čtyřbarevný mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1/2 1/2 cibule na posypání | Cibule čerstvá | 35 g |