Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený hermelín v bramborovém kabátku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 738 kJ /
1 611 kcal
Bílkoviny105,52 g
– z toho živočišné bílkoviny98,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,49 g
Tuky99,42 g
– nasycené43,43 g
– nenasycené48,01 g
–– mononenasycené37,93 g
–– polynenasycené10,08 g
––– omega 32,34 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 791 mg
Sodík 3,98 g
Sůl10,02 g
Sacharidy69,12 g
– cukry13,47 g
––– laktóza7,87 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g brambor Brambor zimní 350 g
80 g 80 g eidamu - 40% Sýr kravský tvrdý 30% 80 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 plátky 4 plátky šunky Šunka vepřová vařená 80 g
2 2 hermelíny Hermelín 200 g
2 2 vrchovaté lžíce pažitky Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
čtyřbarevný mletý pepř Pepř černý mletý
mletý kmín Kmín mletý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1/2 1/2 cibule na posypání Cibule čerstvá 35 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.