Nutriční hodnoty (Jahodové míša řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 417 kJ / 5 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,75 g |
Tuky | 339,69 g |
– nasycené | 206,32 g |
– nenasycené | 120,20 g |
–– mononenasycené | 108,92 g |
–– polynenasycené | 11,28 g |
––– omega 3 | 1,26 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 1,99 g |
Sodík | 430 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 460,00 g |
– cukry | 370,40 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
2 lžíce 2 lžíce teplé vody | Voda | 36 ml |
1 hrnek 1 hrnek rozmačkaných jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
1,5 kostky 1,5 kostky másla | Máslo kravské | 375 g |
8 lžic 8 lžic cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
máslo (nebo Hera, podle potřeby) | Máslo kravské | |
tuk na vymazání | Margarín | |
mouka na vysypání | Mouka pšeničná hladká |