Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s jablkem a řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 734 kJ /
1 131 kcal
Bílkoviny103,69 g
– z toho živočišné bílkoviny85,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,68 g
Tuky36,80 g
– nasycené10,70 g
– nenasycené19,10 g
–– mononenasycené12,60 g
–– polynenasycené6,50 g
––– omega 30,52 g
Vláknina58,00 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 1,30 g
Sůl2,90 g
Sacharidy70,48 g
– cukry31,92 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
2 2 cm silný plátek másla Máslo kravské 2 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
200 ml 200 ml drůbežího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
1 1 rovná lžíce solamylu Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.