Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s jablkem a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 734 kJ / 1 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,68 g |
Tuky | 36,80 g |
– nasycené | 10,70 g |
– nenasycené | 19,10 g |
–– mononenasycené | 12,60 g |
–– polynenasycené | 6,50 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 58,00 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 70,48 g |
– cukry | 31,92 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 2 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
200 ml 200 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
1 1 rovná lžíce solamylu | Bramborový škrob |