Nutriční hodnoty (Hraběnčiny brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 431 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 59,64 g |
– nasycené | 29,49 g |
– nenasycené | 23,07 g |
–– mononenasycené | 19,75 g |
–– polynenasycené | 3,32 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 859 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 98,77 g |
– cukry | 6,36 g |
––– laktóza | 0,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
40-50 g 40-50 g másla | Máslo kravské | 45 g |
3-4 3-4 žloutky (podle velikosti) | Vaječný žloutek | 80.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek |