Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hraběnčiny brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 431 kJ /
1 059 kcal
Bílkoviny25,20 g
– z toho živočišné bílkoviny13,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky59,64 g
– nasycené29,49 g
– nenasycené23,07 g
–– mononenasycené19,75 g
–– polynenasycené3,32 g
––– omega 30,28 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 859 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy98,77 g
– cukry6,36 g
––– laktóza0,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
40-50 g 40-50 g másla Máslo kravské 45 g
3-4 3-4 žloutky (podle velikosti) Vaječný žloutek 80.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.