Nutriční hodnoty (Rybízový koláč se sněhovou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 901 kJ / 4 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 212,83 g |
– nasycené | 124,44 g |
– nenasycené | 77,70 g |
–– mononenasycené | 67,19 g |
–– polynenasycené | 10,51 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 563,02 g |
– cukry | 353,76 g |
––– laktóza | 1,76 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
220 g 220 g másla | Máslo kravské | 220 g |
100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
200 g 200 g cukru krystal | Cukr bílý | 200 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1/2 kg 1/2 kg rybízu | Rybíz červený čerstvý | 500 g |
tuk na vymazání formy | Margarín |