Nutriční hodnoty (Terky bramborový knedlik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 8 887 kJ / 2 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,00 g |
Tuky | 19,57 g |
– nasycené | 4,36 g |
– nenasycené | 8,80 g |
–– mononenasycené | 5,96 g |
–– polynenasycené | 2,84 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 4,26 g |
Sůl | 10,42 g |
Sacharidy | 401,90 g |
– cukry | 15,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
850 g 850 g brambor | Brambor zimní | 850 g |
10 g 10 g soli | Sůl mořská | 10 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
360 g 360 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 360 g |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká |