Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Terky bramborový knedlik)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie8 887 kJ /
2 124 kcal
Bílkoviny70,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,00 g
Tuky19,57 g
– nasycené4,36 g
– nenasycené8,80 g
–– mononenasycené5,96 g
–– polynenasycené2,84 g
––– omega 30,14 g
Vláknina29,50 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 4,26 g
Sůl10,42 g
Sacharidy401,90 g
– cukry15,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
850 g 850 g brambor Brambor zimní 850 g
10 g 10 g soli Sůl mořská 10 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
360 g 360 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 360 g
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.