Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paprikový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 855 kJ /
443 kcal
Bílkoviny8,74 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,34 g
Tuky24,10 g
– nasycené6,01 g
– nenasycené16,42 g
–– mononenasycené8,30 g
–– polynenasycené8,12 g
––– omega 30,21 g
Vláknina12,84 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 177 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy42,64 g
– cukry36,10 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
1 lžička 1 lžička olivového oleje Olej olivový 5 ml
1 lžíce 1 lžíce majolky Majonéza 15 g
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
špetka špetka sladké papriky Paprika červená sušená
špetka špetka pálivé papriky Paprika pálivá
několik několik křepelčích vajíček nebo jedno slepičí uvařených na tvrdo Vejce křepelčí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.