Nutriční hodnoty (Paprikový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 855 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,34 g |
Tuky | 24,10 g |
– nasycené | 6,01 g |
– nenasycené | 16,42 g |
–– mononenasycené | 8,30 g |
–– polynenasycené | 8,12 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 12,84 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 177 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 42,64 g |
– cukry | 36,10 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
1 lžíce 1 lžíce majolky | Majonéza | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
špetka špetka sladké papriky | Paprika červená sušená | |
špetka špetka pálivé papriky | Paprika pálivá | |
několik několik křepelčích vajíček nebo jedno slepičí uvařených na tvrdo | Vejce křepelčí |