Nutriční hodnoty (Rybí filé s mrkví, hráškem a dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 873 kJ / 1 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,40 g |
Tuky | 45,60 g |
– nasycené | 27,54 g |
– nenasycené | 16,80 g |
–– mononenasycené | 13,98 g |
–– polynenasycené | 2,82 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 25,80 g |
Cholesterol | 488 mg |
Sodík | 573 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 51,40 g |
– cukry | 24,80 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g rybího filé | Treska filet | 600 g |
200 g 200 g hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
200 g 200 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 200 g |
koření na ryby | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |