Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerové pesto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 431 kJ /
2 254 kcal
Bílkoviny27,84 g
– z toho živočišné bílkoviny15,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,84 g
Tuky229,56 g
– nasycené40,60 g
– nenasycené182,65 g
–– mononenasycené154,05 g
–– polynenasycené28,60 g
––– omega 30,35 g
Vláknina6,46 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 618 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy16,70 g
– cukry3,88 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek celerové natě (bulvový celer) Petržel nať čerstvá
cca 10 lístků cca 10 lístků bazalky Bazalka čerstvá
2 lžíce 2 lžíce mandlových plátků Mandle loupané 30 g
1 lžíce 1 lžíce lahůdkového droždí Droždí lahůdkové 15 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
50 g 50 g sýru typu parmazán Parmezán 50 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
200 ml 200 ml olivového oleje Olej olivový 200 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.