Nutriční hodnoty (Celerové pesto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 431 kJ / 2 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,84 g |
Tuky | 229,56 g |
– nasycené | 40,60 g |
– nenasycené | 182,65 g |
–– mononenasycené | 154,05 g |
–– polynenasycené | 28,60 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 6,46 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 618 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 16,70 g |
– cukry | 3,88 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 svazek 1 svazek celerové natě (bulvový celer) | Petržel nať čerstvá | |
cca 10 lístků cca 10 lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce mandlových plátků | Mandle loupané | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce lahůdkového droždí | Droždí lahůdkové | 15 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
50 g 50 g sýru typu parmazán | Parmezán | 50 g |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
200 ml 200 ml olivového oleje | Olej olivový | 200 ml |
sůl | Sůl mořská |