Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 572 kJ /
376 kcal
Bílkoviny21,33 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,15 g
Tuky11,66 g
– nasycené4,36 g
– nenasycené4,72 g
–– mononenasycené3,82 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,08 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy44,55 g
– cukry14,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
3 3 větší okurky nakládačky (nebo 1 salátová) Okurka polní zavařená
2,5 dl 2,5 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 hrst lístků majoránky (nebo kopru) Majoránka sušená
bílý pepř Pepř bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.