Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízová piškotová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 563 kJ /
3 481 kcal
Bílkoviny73,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky84,80 g
– nasycené12,69 g
– nenasycené58,16 g
–– mononenasycené42,02 g
–– polynenasycené16,14 g
––– omega 33,75 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 553 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy601,50 g
– cukry381,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec (velikost M) Vejce slepičí 350 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
300 g 300 g cukru krupice Cukr bílý 300 g
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku Kypřící prášek 5 g
4 lžíce 4 lžíce oleje (řepkového) Olej řepkový 44 ml
5 lžic 5 lžic horké vody Voda 90 ml
rybíz (podle potřeby) Rybíz červený čerstvý
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.