Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvková galetka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie10 742 kJ /
2 568 kcal
Bílkoviny39,23 g
– z toho živočišné bílkoviny4,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,50 g
Tuky135,33 g
– nasycené82,31 g
– nenasycené48,59 g
–– mononenasycené41,90 g
–– polynenasycené6,69 g
––– omega 30,77 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 595 mg
Sodík 2,07 g
Sůl1,03 g
Sacharidy293,67 g
– cukry89,33 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
75 g 75 g třtinového cukru Cukr třtinový 75 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 1 vrchovatá lžíce řeckého jogurtu Jogurt řecký 5%
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 6 g
čerstvé borůvky (nebo jiné ovoce) Borůvky čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.