Nutriční hodnoty (Okurkový salát s koprem, mátou a mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 546 kJ / 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,42 g |
| Tuky | 28,18 g |
| – nasycené | 7,64 g |
| – nenasycené | 19,95 g |
| –– mononenasycené | 17,23 g |
| –– polynenasycené | 2,72 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 4,73 g |
| Cholesterol | 21 mg |
| Sodík | 82 mg |
| Sůl | 0,14 g |
| Sacharidy | 13,68 g |
| – cukry | 10,92 g |
| ––– laktóza | 6,07 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 250 g |
| 140 g 140 g řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 140 ml |
| 1 PL 1 PL octa z vinných hroznů | Hroznové víno čerstvé | |
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| máta | Máta peprná list čerstvá | |
| plátky mandlí | Mandle loupané |