Nutriční hodnoty (Kuřecí curry s rajčaty a jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 913 kJ / 1 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 112,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 40,36 g |
– nasycené | 11,81 g |
– nenasycené | 26,51 g |
–– mononenasycené | 19,09 g |
–– polynenasycené | 7,42 g |
––– omega 3 | 2,62 g |
Vláknina | 15,31 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,23 g |
Sacharidy | 76,63 g |
– cukry | 55,09 g |
––– laktóza | 16,27 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecího masa (prsa a vykostěná stehna) | Kuře prso | 400 g |
1 1 červená střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
400 g 400 g rajčat (mix velká a cherry) | Rajče červené čerstvé | 400 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
400 g 400 g krémového jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 400 ml |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
1 lžička 1 lžička mleté kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
1 lžička 1 lžička mletého galangalu (nebo mletého sušeného zázvoru) | Zázvor čerstvý | |
4 lžíce 4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje na opečení masa | Olej řepkový | 22 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá |