Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocná buchta s mákem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 369 kJ /
5 107 kcal
Bílkoviny102,39 g
– z toho živočišné bílkoviny33,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,28 g
Tuky289,56 g
– nasycené74,25 g
– nenasycené191,92 g
–– mononenasycené123,22 g
–– polynenasycené68,70 g
––– omega 311,12 g
Vláknina58,32 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 529 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy493,81 g
– cukry156,62 g
––– laktóza9,99 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mletého máku Mák modrý mletý 125 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 187.5 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 kg 1/2 kg rybízu (nebo jiné ovoce) Rybíz červený čerstvý 500 g
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 44 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.