Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opékané brambory s brynzou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 099 kJ /
2 653 kcal
Bílkoviny63,95 g
– z toho živočišné bílkoviny33,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,07 g
Tuky169,69 g
– nasycené88,49 g
– nenasycené77,55 g
–– mononenasycené66,17 g
–– polynenasycené11,37 g
––– omega 30,88 g
Vláknina22,08 g
Cholesterol 205 mg
Sodík 3,83 g
Sůl10,02 g
Sacharidy206,38 g
– cukry16,18 g
––– laktóza5,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg maličkých nových brambor Brambor raný 1000 g
150 g 150 g uzené slaniny Špek 150 g
125 g 125 g brynzy Brynza 125 g
4 lžíce 4 lžíce kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky Paprika červená sušená 0.5 g
pepř Pepř černý
cibulová nať Cibulka jarní nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.