Nutriční hodnoty (Opékané brambory s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 099 kJ / 2 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,07 g |
Tuky | 169,69 g |
– nasycené | 88,49 g |
– nenasycené | 77,55 g |
–– mononenasycené | 66,17 g |
–– polynenasycené | 11,37 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 22,08 g |
Cholesterol | 205 mg |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 10,02 g |
Sacharidy | 206,38 g |
– cukry | 16,18 g |
––– laktóza | 5,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg maličkých nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |
125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
4 lžíce 4 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
pepř | Pepř černý | |
cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá |