Nutriční hodnoty (Telecí ossobuco s houbami a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 113 kJ / 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,93 g |
Tuky | 40,49 g |
– nasycené | 19,68 g |
– nenasycené | 20,30 g |
–– mononenasycené | 16,86 g |
–– polynenasycené | 3,44 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 6,15 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 530 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 14,26 g |
– cukry | 6,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 ossobuco | ||
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka na poprášení masa | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
hrst hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
30 g 30 g špeku | Špek | 30 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
hovězí vývar na podlévání | Vývar hovězí | |
nať petrželky na dokončení | Petržel nať čerstvá |