Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí ossobuco s houbami a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 113 kJ /
505 kcal
Bílkoviny3,28 g
– z toho živočišné bílkoviny1,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,93 g
Tuky40,49 g
– nasycené19,68 g
– nenasycené20,30 g
–– mononenasycené16,86 g
–– polynenasycené3,44 g
––– omega 30,05 g
Vláknina6,15 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 530 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy14,26 g
– cukry6,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 ossobuco
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
hladká mouka na poprášení masa Mouka pšeničná hladká
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 plátek 1 plátek celeru Celer bulva čerstvá
hrst hrst sušených hub Houby sušené směs
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
30 g 30 g špeku Špek 30 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu Tymián sušený 2.5 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
hovězí vývar na podlévání Vývar hovězí
nať petrželky na dokončení Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.