Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa s hruškou a švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 826 kJ / 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,68 g |
Tuky | 23,25 g |
– nasycené | 7,29 g |
– nenasycené | 15,13 g |
–– mononenasycené | 10,74 g |
–– polynenasycené | 4,39 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 12,98 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 42,11 g |
– cukry | 28,75 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 velké stehenní horní špalíky | ||
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
10-12 10-12 sušených švestek | Švestky sušené | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
50 ml 50 ml koňaku | Brandy | 50 ml |
80 g 80 g sedlácké šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje (olivový, arašídový) | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |