Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa s hruškou a švestkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 826 kJ /
675 kcal
Bílkoviny18,75 g
– z toho živočišné bílkoviny16,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,68 g
Tuky23,25 g
– nasycené7,29 g
– nenasycené15,13 g
–– mononenasycené10,74 g
–– polynenasycené4,39 g
––– omega 31,02 g
Vláknina12,98 g
Cholesterol 84 mg
Sodík 705 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy42,11 g
– cukry28,75 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 velké stehenní horní špalíky
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 hrušky Hruška čerstvá 260 g
10-12 10-12 sušených švestek Švestky sušené
čerstvý tymián Tymián čerstvý
50 ml 50 ml koňaku Brandy 50 ml
80 g 80 g sedlácké šunky Šunka vepřová vařená 80 g
1 lžíce 1 lžíce oleje (olivový, arašídový) Olej řepkový 11 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.