Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vinna klobasa se zelenou petrzeli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 199 kJ /
286 kcal
Bílkoviny0,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,78 g
Tuky30,15 g
– nasycené7,54 g
– nenasycené22,11 g
–– mononenasycené15,07 g
–– polynenasycené7,04 g
––– omega 30,50 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy2,40 g
– cukry1,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vinné klobásy Klobása vinná
lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
5 dkg 5 dkg tuku Margarín 50 g
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce sekané zelené petržele Petržel kořenová čerstvá 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.