Nutriční hodnoty (Vinna klobasa se zelenou petrzeli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 199 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,78 g |
Tuky | 30,15 g |
– nasycené | 7,54 g |
– nenasycené | 22,11 g |
–– mononenasycené | 15,07 g |
–– polynenasycené | 7,04 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 72 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 2,40 g |
– cukry | 1,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vinné klobásy | Klobása vinná | |
lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
5 dkg 5 dkg tuku | Margarín | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce sekané zelené petržele | Petržel kořenová čerstvá | 30 g |