Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Losos na másle s jablkem, cibulí a Créme Fraiche)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 599 kJ /
1 816 kcal
Bílkoviny168,01 g
– z toho živočišné bílkoviny165,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,20 g
Tuky110,05 g
– nasycené36,76 g
– nenasycené48,87 g
–– mononenasycené37,22 g
–– polynenasycené11,65 g
––– omega 34,67 g
Vláknina10,11 g
Cholesterol 589 mg
Sodík 535 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy34,54 g
– cukry27,93 g
––– laktóza7,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety lososa s kůží Losos filet s kůží 800 g
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
mandlové lupínky Mandle loupané
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.