Nutriční hodnoty (Losos na másle s jablkem, cibulí a Créme Fraiche)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 599 kJ / 1 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 165,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
Tuky | 110,05 g |
– nasycené | 36,76 g |
– nenasycené | 48,87 g |
–– mononenasycené | 37,22 g |
–– polynenasycené | 11,65 g |
––– omega 3 | 4,67 g |
Vláknina | 10,11 g |
Cholesterol | 589 mg |
Sodík | 535 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 34,54 g |
– cukry | 27,93 g |
––– laktóza | 7,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety lososa s kůží | Losos filet s kůží | 800 g |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
mandlové lupínky | Mandle loupané | |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |