Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová cuketová polévka s romadurem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 388 kJ /
571 kcal
Bílkoviny12,44 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,44 g
Tuky21,96 g
– nasycené3,31 g
– nenasycené18,28 g
–– mononenasycené15,69 g
–– polynenasycené2,59 g
––– omega 30,12 g
Vláknina22,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy73,84 g
– cukry17,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g cukety (použil jsem žlutou) Cuketa čerstvá 700 g
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
hrst hrst bylinek (podle chuti, bazalka, oregano - čerstvé, sušené dejte méně) Oregano sušené
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
zeleninový vývar (nebo z kostky) Vývar zeleninový
zakysaná smetana - 12% Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 romadur Romadur 40 % t. v s.
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
krutony z housky Krutony

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.