Nutriční hodnoty (Budapešťská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 755 kJ / 659 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,85 g |
Tuky | 52,81 g |
– nasycené | 33,30 g |
– nenasycené | 18,47 g |
–– mononenasycené | 15,18 g |
–– polynenasycené | 3,29 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 5,78 g |
Cholesterol | 217 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,83 g |
Sacharidy | 19,52 g |
– cukry | 11,71 g |
––– laktóza | 5,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g klobásy nebo salámu | Klobása | 100 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce husté smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
2 lžíce 2 lžíce strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 30 g |
1 1 a 1/4 l vývaru | Vývar hovězí | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská |