Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Budapešťská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 755 kJ /
659 kcal
Bílkoviny24,98 g
– z toho živočišné bílkoviny23,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,85 g
Tuky52,81 g
– nasycené33,30 g
– nenasycené18,47 g
–– mononenasycené15,18 g
–– polynenasycené3,29 g
––– omega 30,22 g
Vláknina5,78 g
Cholesterol 217 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,83 g
Sacharidy19,52 g
– cukry11,71 g
––– laktóza5,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g klobásy nebo salámu Klobása 100 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
3 lžíce 3 lžíce husté smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml
2 lžíce 2 lžíce strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 30 g
1 1 a 1/4 l vývaru Vývar hovězí
sladká paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.