Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí pikantní směs se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 579 kJ /
377 kcal
Bílkoviny7,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,82 g
Tuky12,22 g
– nasycené1,79 g
– nenasycené10,19 g
–– mononenasycené8,25 g
–– polynenasycené1,94 g
––– omega 30,01 g
Vláknina20,91 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 571 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy50,52 g
– cukry29,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vykostěná horní stehna
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 chilli paprička (podle chuti) Chilli paprička čerstvá
10 cm 10 cm bílé části pórku Pórek čerstvý
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
10 10 cherry rajčat Rajčata cherry 300 g
2 2 naložená sušená rajčata Dužina červeného rajčete sušená
4 listy 4 listy pak choi (nebo 2 pekingského zelí) Zelí čínské čerstvé
3-4 lžíce 3-4 lžíce pikantního kečupu Kečup ostrý 52.5 ml
nať cibulky Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.