Nutriční hodnoty (Kuřecí pikantní směs se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 579 kJ / 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,82 g |
Tuky | 12,22 g |
– nasycené | 1,79 g |
– nenasycené | 10,19 g |
–– mononenasycené | 8,25 g |
–– polynenasycené | 1,94 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 20,91 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 571 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 50,52 g |
– cukry | 29,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vykostěná horní stehna | ||
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 chilli paprička (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
10 cm 10 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
10 10 cherry rajčat | Rajčata cherry | 300 g |
2 2 naložená sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
4 listy 4 listy pak choi (nebo 2 pekingského zelí) | Zelí čínské čerstvé | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce pikantního kečupu | Kečup ostrý | 52.5 ml |
nať cibulky | Cibulka jarní čerstvá |