Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezmasé plněné papriky zapečené se sýrem a lilkovo-rajčatovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 067 kJ /
1 211 kcal
Bílkoviny51,46 g
– z toho živočišné bílkoviny32,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,38 g
Tuky53,54 g
– nasycené15,52 g
– nenasycené35,45 g
–– mononenasycené24,93 g
–– polynenasycené10,52 g
––– omega 32,62 g
Vláknina37,11 g
Cholesterol 87 mg
Sodík 999 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy116,06 g
– cukry88,69 g
––– laktóza8,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 ČL 3 ČL oleje Olej řepkový 30 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
350 g 350 g lilku Lilek čerstvý 350 g
170 g 170 g cukety Cuketa čerstvá 170 g
250 g 250 g čerstvých rajčat Rajče červené čerstvé 250 g
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
150 g 150 g sekaných rajčat Rajče červené sterilované 150 g
40 g 40 g zahuštěného rajčatového protlaku Protlak rajčatový 40 g
bazalka Bazalka čerstvá
oregano Oregano sušené
300 ml 300 ml vývaru (nebo vody) Vývar masový 300 ml
4 4 červené papriky Paprika červená čerstvá 600 g
100 g 100 g mozzarelly (nebo jiného oblíbeného sýru) Mozzarella kravská 100 g
120 ml 120 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.