Nutriční hodnoty (Pečená dýně se slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 768 kJ / 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 92,42 g |
– nasycené | 46,38 g |
– nenasycené | 44,88 g |
–– mononenasycené | 38,63 g |
–– polynenasycené | 6,26 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 10,68 g |
– cukry | 4,56 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velká dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
100 g 100 g oravské slaniny | Špek | 100 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |