Nutriční hodnoty (Plněné pečivo á la Calzone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 12 206 kJ / 2 917 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,24 g |
Tuky | 134,37 g |
– nasycené | 50,65 g |
– nenasycené | 70,12 g |
–– mononenasycené | 56,87 g |
–– polynenasycené | 13,26 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 18,56 g |
Cholesterol | 607 mg |
Sodík | 6,44 g |
Sůl | 15,64 g |
Sacharidy | 254,57 g |
– cukry | 41,70 g |
––– laktóza | 8,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
200 ml 200 ml vlažné vody | Voda | 200 ml |
50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
200 g 200 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 200 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce sušených (čerstvých) bylinek - bazalka, oregáno, tymián | Petržel nať čerstvá | 30 g |
70 g 70 g parmazánu | Parmezán | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trochu trochu krupicového cukru | Cukr bílý | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
parmazán | Parmezán | |
bylinky | Petržel nať čerstvá |