Nutriční hodnoty (Rajský džem - jak jsem ho dělala já)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 209 kJ / 4 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,95 g |
Tuky | 4,60 g |
– nasycené | 0,72 g |
– nenasycené | 2,50 g |
–– mononenasycené | 0,63 g |
–– polynenasycené | 1,87 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 152 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 157,50 g |
– cukry | 1 130,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg zralých rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
15 15 hodně zralých švestek (nemusí být) | Švestky čerstvé | 300 g |
2 sáčky 2 sáčky gelfix 2v1 | Želatina cukrářská | |
1 kg 1 kg cukru krupice | Cukr bílý | 1000 g |
2-3 lžičky 2-3 lžičky kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
panák panák rumu | Rum | |
kousek kousek celé skořice (nebo špetka mleté) | Skořice ceylonská | |
hvězdička hvězdička badyánu (nebo 2 hřebíčky) | Badyán |