Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 067 kJ / 1 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,22 g |
Tuky | 90,49 g |
– nasycené | 54,98 g |
– nenasycené | 31,99 g |
–– mononenasycené | 28,90 g |
–– polynenasycené | 3,09 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 22,17 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 676 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 61,50 g |
– cukry | 30,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
4 4 kedlubny | Kedluben čerstvý | 720 g |
30 g 30 g rýže | Rýže bílá | 30 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
paprika mletá sladká | Paprika červená sušená | |
paprika mletá pálivá | Paprika pálivá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |