Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka s rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 067 kJ /
1 211 kcal
Bílkoviny26,60 g
– z toho živočišné bílkoviny9,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,22 g
Tuky90,49 g
– nasycené54,98 g
– nenasycené31,99 g
–– mononenasycené28,90 g
–– polynenasycené3,09 g
––– omega 30,33 g
Vláknina22,17 g
Cholesterol 514 mg
Sodík 676 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy61,50 g
– cukry30,80 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
4 4 kedlubny Kedluben čerstvý 720 g
30 g 30 g rýže Rýže bílá 30 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
pepř mletý Pepř černý mletý
paprika mletá sladká Paprika červená sušená
paprika mletá pálivá Paprika pálivá
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.