Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Asijská vepřová pánev)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 835 kJ /
438 kcal
Bílkoviny47,35 g
– z toho živočišné bílkoviny42,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,35 g
Tuky17,73 g
– nasycené2,37 g
– nenasycené13,14 g
–– mononenasycené9,67 g
–– polynenasycené3,48 g
––– omega 30,93 g
Vláknina4,41 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 3,42 g
Sůl7,50 g
Sacharidy21,20 g
– cukry5,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g vepřového masa z kýty Vepřová kýta 200 g
1 lžíce 1 lžíce oleje (arašídový, olivový) Olej řepkový 11 ml
2 plátky 2 plátky zázvoru Zázvor sušený
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
1 1 střední mrkev Mrkev čerstvá 50 g
0,5 0,5 mladé cukety Cuketa čerstvá 50 g
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
1-2 1-2 žampiony Žampion čerstvý
3 listy 3 listy pekingského zelí Zelí pekingské čerstvé
2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 30 ml
1 lžíce 1 lžíce sladké sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžička 1 lžička rýžového octa Ocet rýžový 5 ml
1-2 lžičky 1-2 lžičky solamylu Bramborový škrob 7.5 g
smažená cibulka Cibule smažená
zelená nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.