Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka jak ji dělám já)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 140 kJ /
990 kcal
Bílkoviny38,33 g
– z toho živočišné bílkoviny38,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,30 g
Tuky90,05 g
– nasycené50,41 g
– nenasycené30,60 g
–– mononenasycené26,60 g
–– polynenasycené4,00 g
––– omega 30,82 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 705 mg
Sodík 659 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy6,33 g
– cukry3,33 g
––– laktóza3,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 g 200 g Lučiny Lučina 70% t.v s. 200 g
1 1 malá šalotka Šalotka čerstvá
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
sůl Sůl mořská
mléko (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.