Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlé řezy s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 24

Energie21 537 kJ /
5 148 kcal
Bílkoviny92,05 g
– z toho živočišné bílkoviny37,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,75 g
Tuky166,44 g
– nasycené78,78 g
– nenasycené74,77 g
–– mononenasycené55,75 g
–– polynenasycené19,02 g
––– omega 30,89 g
Vláknina56,00 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 840 mg
Sůl3,77 g
Sacharidy792,35 g
– cukry454,65 g
––– laktóza3,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g másla (nebo rostlinného tuku) Máslo kravské 125 g
1,5 kg 1,5 kg jablek Jablko čerstvé 1500 g
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
3 3 zarovnané lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 36 g
300 g 300 g cukru Cukr bílý 300 g
špetka špetka soli Sůl mořská
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
50 g 50 g sekaných mandlí Mandle loupané 50 g
tuk a mouka na plech Mouka pšeničná hladká
hrubší cukr na posypání (nebo moučkový cukr) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.