Nutriční hodnoty (Rychlé řezy s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 24
Energie | 21 537 kJ / 5 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,75 g |
Tuky | 166,44 g |
– nasycené | 78,78 g |
– nenasycené | 74,77 g |
–– mononenasycené | 55,75 g |
–– polynenasycené | 19,02 g |
––– omega 3 | 0,89 g |
Vláknina | 56,00 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 840 mg |
Sůl | 3,77 g |
Sacharidy | 792,35 g |
– cukry | 454,65 g |
––– laktóza | 3,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g másla (nebo rostlinného tuku) | Máslo kravské | 125 g |
1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
3 3 zarovnané lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 36 g |
300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
50 g 50 g sekaných mandlí | Mandle loupané | 50 g |
tuk a mouka na plech | Mouka pšeničná hladká | |
hrubší cukr na posypání (nebo moučkový cukr) | Cukr bílý |